خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





سوپ گوجه

    پیاز خرد شده 120 گرم سیر رنده شده 1 حبه آب 4 لیوان ساقه کرفس خرد شده (طریقه خرد شده کبریتی) 60 گرم عصاره گوشت مرغ به میزان لازم اسپاگتی یا رشته ورمیشل 30 گرم (از قبل پخته شده و به مایع سوپ در انتها همراه ریحان تازه اضافه شود) کدو خورشتی 100 گرم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک به میزان لازم کره 15 گرم آرد 3 قاشق گوجه فرنگی 300 گرم

    سوپ گوجه فرنکی در ابتدا پیاز و سیر را کاملا" رنده کرده همراه با کرفس و گوجه رنده شده در ماهی تابه ریخته و به مدت 4 دقیقه همراه با کره سرتف می دهیم تا کاملا" نرم شود و کدو خورشتی را اضافه نموده همراه با رب گوجه فرنگی، جعفری تازه خرد شده اضافه می کنیم. زردچوبه و نمک را اضافه کرده آرد را در 2/1 فنجان آب سرد حل نموده و به مایع سوپ اضافه نموده و در انتها با یک عدد لیمو ترش جهت چاشنتی به سوپ گوجه فرنگی اضافه می کنیم.


    این مطلب تا کنون 7 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : گوجه ,تازه ,قاشق ,غذاخوری ,نموده ,فرنگی ,قاشق غذاخوری ,گوجه فرنگی ,اضافه نموده ,جعفری تازه ,ریحان تازه ,
    سوپ گوجه

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده